ENERGIEBEHEER

De energiemarkt is een markt die enorm in beweging is en wij volgen die beweging dagelijks en zorgvuldig. Wij analyseren de markt, samen met onze partner Comcam, zodat we steeds een actueel beeld hebben over wat er in de energiewereld gebeurd. Hierdoor kunnen wij voor je inspelen op de kansen die deze markt te bieden heeft.

Daarnaast houden we altijd rekening met jouw specifieke situatie. Als je bijvoorbeeld energie wilt terug leveren is een hoge prijs interessant maar als je energie moet inkopen, wil je een zo laag mogelijk tarief. Dat kan zelfs als je op één meter zit met je inkoop- en je verkoopstroom. We kunnen n.l. het tarief voor inkoopstroom op een ander moment vastzetten dan dat voor verkoopstroom. Maar zo lang het gunstiger is om de energie in te kopen of te verkopen op de EPEX (voorheen APX)  tegen dagprijzen, doen we dat natuurlijk.

Voor dit soort zaken heb je een beurshandelaar met ervaring en kennis van zaken nodig. PV Groenadvies werkt hiervoor nauw samen met ComCam-consultants, specialisten op het gebied van beurshandel en energie.

OVER PV GROENADVIES

Geen stropdassen of nette schoenen maar werkkleding en modderige poten. De meeste van ons team zijn van echte boeren komaf. Hier zijn wij trots op! Wij gebruiken ons boerenverstand om overzicht te creëren in lastige situaties. Wij nemen alle stappen met je door zodat jij je kan richten op jouw werk en wij je ontzorgen.

meer over pv groenadvies
team pv groenadvies veghel