OVER ONS

PV Groenadvies is opgericht door Jarno Pijnenburg en Alda Verkampen. Daar komt dus de PV vandaan, en het was niet vechten welke letter vooraan mocht want PV is de afkorting voor Photo Voltage oftewel zonnestroom.

Jarno en Alda hebben PV Groenadvies opgericht omdat zij zagen dat de energiemarkt erg onpersoonlijk was. Veel bedrijven denken vooral aan de korte termijn en aan hun eigen belang, in plaats van aan de klant. Jarno en Alda wisten dat dat anders kon. PV Groenadvies handelt vrij en onafhankelijk van energiebedrijven, batterij- en zonnepaneleninstallateurs en is daarom de ideale tussenpersoon tussen jou en die bedrijven. PV Groenadvies zorgt ervoor dat jij het meeste uit jouw energie haalt.

JARNO PIJNENBURG

Jarno is onze energiespecialist. Als boerenzoon is hij opgegroeid tussen de koeien maar hij wilde wat meer van de wereld zien en wat meer spanning in zijn leven, dus werd hij militair. Na twee uitzendingen in Afghanistan en een knieblessure was zijn hang naar dat soort avontuur voorbij. Hij ontwikkelde zich verder in de energiewereld en door zijn leergierigheid en oplossingsgericht denken heeft hij zich ontwikkeld tot een ware energiespecialist.

Hij komt graag een bakje koffie bij je doen, altijd zwart, om te vertellen over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van energie en verduurzaming.

Volg Jarno op
jarno pijnenburg

ALDA VERKAMPEN

Alda groeide op tussen de varkens en de paarden, heeft jarenlang wedstijd gereden op de mooiste paarden en is naast paarden ook mensen gaan coachen. Alda houdt van kansen benutten en wil hier de agrariërs mee helpen.

Alda zorgt voor een strakke planning voor Jarno en dat alles achter de schermen soepel verloopt.

Volg Alda op
alda verkampen

ONS TEAM

Jarno en Alda worden versterkt door een energiek team van mensen in de buitendienst in verschillende regio’s, de administratie en de klantenservice.

team-pv-groenadvies-veghel