ZONNEPANELEN

Over zonnepanelen krijgen we veel vragen: zonnepanelen met of zonder subsidie? Alleen voor eigen verbruik of het hele dak vol? Is er nog wel netcapaciteit beschikbaar? Er moeten veel keuzes gemaakt worden voordat zo’n installatie helemaal draait.

Bij het verduurzamen van je bedrijf komt veel kijken. Er zijn kansen maar ook valkuilen. Een installateur let vooral op een deugdelijke installatie met de beste panelen en omvormer. Een energieverkoper richt zich vooral op een lage inkoopprijs van energie. Maar misschien is het voor jou juist slimmer om je dak vol zonnepanelen te installeren met bijvoorbeeld een SDE-subsidie (SDE staat voor Stimulering Duurzame Energie). PV Groenadvies zorgt ervoor dat je een hogere terugleveringsprijs krijgt en tegelijkertijd een lagere prijs betaalt voor de stroom die je in moet kopen.

Kortom, PV Groenadvies kijkt naar het totaalpakket. We bekijken wat voor jou het gunstigst is en nemen alle mogelijkheden mee. We overleggen met de installateur en beheren de installatie voor jou als hij eenmaal klaar is. Dat betekent dat je ’s avonds een zo laag mogelijke prijs betaalt voor de stroom die je dan van het net nodig hebt en overdag tegen een zo hoog mogelijke prijs stroom aan het net levert als je over hebt. We doen dit door allebei de prijzen, voor teruglevering én gebruik, precies op het juiste moment vast te zetten voor je, zonder dat jij hier omkijken naar hebt.  Dat boert wel zo lekker..

OVER PV GROENADVIES

Geen stropdassen of nette schoenen maar werkkleding en modderige poten. De meeste van ons team zijn van echte boeren komaf. Hier zijn wij trots op! Wij gebruiken ons boerenverstand om overzicht te creëren in lastige situaties. Wij nemen alle stappen met je door zodat jij je kan richten op jouw werk en wij je ontzorgen.

meer over pv groenadvies
team pv groenadvies veghel